In één meting inzicht in je gezondheid!

Geen klacht is onbegrepen als we goed kijken en luisteren naar ons lichaam. Maak je je zorgen over je gezondheid of wil je gewoon weten hoe je ervoor staat? Krijg middels de Vitaveld bodyscan inzicht in je gezondheid en breng je lichaam in balans.

Herken jij je hierin:

  • Je voelt je moe of misschien zelfs uitgeblust
  • Je hebt veel last van hoofdpijn of migraine
  • Je hebt een blessure die niet wil herstellen
  • Je darmen zijn gevoelig of van streek
  • Je hebt vage klachten waar je mee moet leven
  • Je hebt eerst een pijntje hier, dan weer een pijntje daar….

    Wist je dat je van de meeste klachten prima zelf kan herstellen?

    Ben jij klaar om de oorzaak van je gezondheidsklachten aan te pakken? Ik help je er graag bij.

Weet wat er speelt in je lichaam

Bodyscan

Bij BASIS Vitaal vinden we dat iedereen in staat moet zijn om te kunnen begrijpen wat er in zijn of haar lichaam gebeurt. Daarom kun je bij ons terecht voor een bodyscan. Hiermee wordt op een zeer toegankelijke manier inzicht verkregen hoe het met je gezondheid gesteld is.

Voor wie?

De bodyscan is er voor iedereen en er zijn tal van aanleidingen om een bodyscan uit te laten voeren. Of je je nu zorgen maakt over je gezondheid omdat je al klachten hebt of omdat je wil weten hoe het met je gezondheid gesteld is.

Werkwijze

Tijdens de behandeling blijven de elektroden aangesloten. Middels niet voelbare prikkels krijgt het zelf herstellend vermogen van het lichaam een boost en systemen die zwakker zijn krijgen de ondersteuning die ze nodig hebben..

Plan je scan

Neem de regie over je gezondheid. Start vandaag en plan hier de scan.

Wat anderen zeggen....

"Net een onderzoek gehad bij Yvonne. Omdat ik telkens toch wat kwaaltjes had maar de vinger er niet op kon leggen wilde ik wel eens een goed zicht op het functioneren van mijn lijf. Sjee, wat een uitgebreid verslag is dat en soms ook zo herkenbaar als ze een voorbeeld noemde waar de eventuele oorzaak zou kunnen liggen. Ik zou het zo iedereen aanraden, ook al denk je dat je gezond leeft. Het geeft een goed en duidelijk inzicht wat je vooral niet maar juist ook wel moet gaan doen wil je meer energie of net als ik van die vervelende kwaaltjes af wil.”
Jacqueline Maas
"Voorheen had ik regelmatig last van harde buiken. Sinds de meting en bijbehorende advies is mijn buik geen een keer "hard" geworden."
Joyce Antonis
Hoi, ik ben Yvonne!

Eigenaresse van BASIS Vitaal. Een bedrijf dat zich richt op het in kaart brengen van gezondheid. Ik vind dat iedereen recht heeft op een gezond en vitaal leven en in staat moet zijn om te kunnen begrijpen wat er gebeurt in zijn of haar lichaam. Het is daarom mijn missie om jou na een meting met de bodyscan inzicht te geven hoe je de regie op jouw gezondheid kunt nemen.

.

Yvonne Vermeulen