Hoi, ik ben Yvonne!

Getrouwd en een hele trotste mama van een zoon (2015) en twee dochters (2016 en 2018). Familietijd vind ik erg belangrijk en hier maak ik dan ook graag tijd voor vrij.

Vrolijk, sociaal en lekker impulsief. In mijn vrije tijd lees ik graag een boek en kun je me tegenkomen op de tennisbaan of in een goed (sushi) restaurant.

Een goede nachtrust is me heilig, maar voor aardbeien omhuld met (liefst witte) chocolade je me altijd wakker mag maken!

Ik ga graag naar zee ga om op te laden. Na één dagje aan zee kan ik er weer voor zeker een maand tegenaan.

Ik ben dol ben op reizen en wil mijn kinderen (en natuurlijk mezelf…) zo veel mogelijk van de wereld laten zien. Bovenaan mijn bucketlijst een rondreis naar nieuw – zeeland.

Ik ben de trotse eigenaresse van BASIS Vitaal. Een bedrijf dat zich richt op het in kaart brengen van gezondheid. Ik vind dat iedereen recht heeft op een gezond en vitaal leven en in staat moet zijn om te kunnen begrijpen wat er gebeurt in zijn of haar lichaam. Het is daarom mijn missie om jou na een meting met de bodyscan inzicht te geven hoe je de regie op jouw gezondheid kunt nemen .